O nama

MAPA RECYTECH je relativno mlada tvrtka s iskusnim timom stručnjaka i inovativnim tehnološkim rješenjima na području recikliranju plastike.

Sjedište tvrtke MAPA RECYTECH je u Sisku, HRVATSKA.  Tvrtka je osnovana 2014. godine, kao inženjerski servis, a već od naredne 2015. godine smo započeli s vlastitom proizvodnjom u suradnji sa partnerskom tvrtkom koja je dugogodišnji proizvođač strojeva i opreme različite namjene iz Hrvatske.

Mi projektiramo, proizvodimo i isporučujemo, instaliramo i održavamo strojeve za recikliranje plastike i kompletne linije za pranje za gotovo sve vrste plastike (PET, HDPE, LDPE, PP, PVC itd.).

MAPA RECYTECH je tvrtka specijalizirana za tehnološki napredna sistemska rješenja za kompletne pogone po sistemu “ključ u ruke”, ali mi vam također možemo ponuditi bilo koji pojedinačni stroj iz naše ponude proizvoda i osigurati kompatibilnost s vašim postojećim sustavom recikliranja.

Naša prilagođena rješenja podrazumjevaju individualni koncept i razvoj za svaki projekt sukladno specifikaciji projektnog zadatka.

Također, našim kupcima želimo pružiti najbolju pomoć i stalnu uslugu, temeljenu na kvaliteti i profesionalnosti.

Potpuno znanje o industriji recikliranja, proizvodnji i tehničkim problemima pomaže nam uspostaviti dugoročne, obostrano korisne odnose s našim poslovnim partnerima, temeljene na međusobnom povjerenju što omogućuje obostrani razvoj, rast i napredak.

Na raspolaganju smo vam za upravljanje bilo kojom temom iz područja recikliranja plastike na praktičan, inteligentan i brz način.

MAPA RECYTECH d.o.o.

Ulica Božidara Adžije 19
44000 Sisak
HRVATSKA